Monday, 28 March 2011

Main makeup-makeup


salam..

Hari ni nak cerita pasal make up2..hal ni berlaku hari jumaat yang lepas.aku buat kali keduanya menjadi model untuk di make up oleh lyaa suriany..aku puas hati dengan make up die kali ni.sangat cantik!i like..^^.buat muke tebal jela mase nak balik tu.bukan ape,aku ni penyegan sikit jadinya bile muke di make up tebal (perasan jadi cantik sekejap)sebab tu aku tak suke make up.sebab touch up sikit pon dah nampak.nak2 pulak kalau pakai eye shadow ngan lipstik.huhu..ape pon,aku sangat puas hati dengan hasilnya..(^-^)

meh intai gambar2 sesi make up ni:



By:Sya


gambar sebelum dan selepas make up.memang berbeza..

ni la cik andam aku..lyaa suriany

aku pun ade gak tunjuk bakat yang tak berape nak ade ni.nila hasilnya...

No comments: