Friday, 25 January 2013

La-dyva Boutique

Salam Jumaat semua..

Setelah sekian lama blog ni terbiar kesepian, sekarang ni baru teringat nak promo pasal La-dyva Boutique kat sini.  Jom la jengah2 ke page ni ye La-dyva Boutique Aku baru je try2 niaga kecik2 dulu.  Maklum la sekarang kan musim orang berniaga online.  Main business La-dyva ni adalah tudung.  Tapi ada jugak aku jual Peplum, handbags sikit2..Semua koleksi yang ada tu adalah up to date dan comey2 belaka.  Model sendirian berhad, modal pun sendirian berhad.hehe..Kat bawah ni antara koleksi yang aku ada.  Kalau nak order, bolehla pm or email ke ladyvaboutique@gmail.com.  Jom menjamu mate =)

The latest one Cotton Plain Piping

The Gorgeous Halfmoon Bintik

The Sweet Syria Manik

The Exclusive Half Moon Bintik

The Cute Three Layers

The Trendy Leopard Cardigan

The Meletop Peplum Lycra

The Variety Handbags

The SOLD OUT Abstract Blouse hikhik (nak jugak letak =p)

Ni la semua koleksi terhangat yang kami ada.  Jadi jangan lupe like page kami ye di La-dyva Boutique =)

InsyaAllah, bertemu lagi kita nanti..tatataa....


2 comments:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

ekin schmidt said...

nice!
tdung tu cantik . kalau borong dpt murah x?

btw please report this fan page sbb die curik gmba awek then ...report k?

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/jangan-post-gambar-lawa-kat-tempat-awam.html