Sunday, 20 March 2011

Engagement Day


Wan and Su

Sesi menyarungkan cincin

Keluarga KAMI


Sesi mengerat kek.sodap! yummy2!^^


along ku yang comey...


ni adik2 yang menyibuk.haha

i like!!!!



salam..
hai sume..hari ni aku nak citer pasal majlis pertunangan my along.die bertunang hari sabtu yang lepas.wah..aku tak sangka yang akak aku dah tunang.rase cam baru jek dieorang kenal.pasni kene panggil tunang die abang wan la.sebelum ni panggil wan jek.heheh..along sangat cantek mase tu.impress gile dengan hasil tangan mak andam tu.actually,anak mak andam to yang make up kan.even die baru nineteen ok..mak die jadi tukang tengok n komen2 je..hmm,,on that day,aku kene jadi pengapit+mak andam no.3 (sebab mak andam tak bawak tudung yang seswai.nasib baik aku ad inner lebih.aku pon pakaikan la kat akak aku tu..pastu aku tolong la bagi idea cene nak adjust selendang die bagi tutup leher)+photographer.waa..banyak betol tugasan aku mase tu.nak wat cene,,aku je adik die yang boleh dikategorikan sebagai anak dara sunti.adik aku tu baru umo 16.sekolah lagi..tunang pon ade pengapit??eh,,mesti ade.along aku tu mengade ngade.nak aku dok sebelah die dua pluh pat jam.senang die nak suh aku balas mesej,angkat cal,tolong betol2 kan dress die yang melabuh tu,snap gmbar2 die.ha!cakap pasal gambar,aku bukan sahaje jadi photographer tapi kene suh sekali akak aku pose camne.aku pon tak tau nak namekan ape tugasan aku yang ni..nasib baik la akak aku tu jenis tak malu.ikut je ape aku suh.heheh..thanks along.u made a wonderful pose ok..^^ aku sangat puas ati ngan gmbar2 yang aku snap tu.(ceh..nak berbangga la tu.hikhik)

for my along and future abang long,nana nak tengok korang cepat2 kawen taw! tak sabar nak jadi pengapit.he
tata~

by: sya

2 comments:

Lyaa Suriany said...

koi ingat oak yg tunang
haha

Princess Nana said...

koi jadi pengapit je aok..haha