Friday, 1 April 2011

Aku GEMOK a.k.a CHUBBY


salam..

Nila gambar2 yang menjadi kontroversi di dalam facebook.sehinggakan kawan2 yang tak pernah comment, tak pernah jumpe dari tahun 2003 pun boleh comment gambar ni.nak tau ape dieorang cakap?cenggini ayatnye:

"Zana chubby..=)"

"Zana gemok"

"eh,kak zana upenye.ingatkan sape..dah makin chubby"

Oh tidak!!!!!!!!!!

walaupun baru 3 orang yang cakap macam tu,tapi aku rase mereka memang berniat nak cakap macam tu..nak kate sentap tu takla.tapi tahla..rase cam tak best je dalam hati ni..huhu

ade ape2 komen tak??

sila2 la komen..aku perlukan nasihatkan korang..thanks u all..

2 comments:

Lyaa Suriany said...

ala sya
kita bahagia kan?


bia pe org ckp
dorang jeles je lbh

sya said...

betol2..aku happy je ngan diri aku skang..