Tuesday, 22 February 2011

Aku Sayang Kamu

Hari ni aku dah tau nak tulis ape.disebabkan blog ni aku wat khas untuk chentakaseh ak..maka aku akan citerkan macam mana kiteorang boleh jumpe. nak dijadikan cerita,mase tu aku ngan member aku ni nak balik kampung, kiteorang ni same2 orang temerloh. kebetulan rumate die ni kawan ngan member aku and same2 nak ke kuantan. aku ngan member aku kene transit ke kuantan dulu. so, die pon kirimla tiket. guest what?kami pon balikla same2,dalam bas yang same,destinasi yang same. yang aku ni dok shok tengok muke die sebab bulu mate die lentik.hehe..lagi satu,die ni jenis cool je.memang my cup of tea..^_^

Die tak de plak tegur ak. satu perkataan pon tak keluar dari mulut kiteorang. die just cakap ngan member aku tu jek. malam tu,tibe2 die mintak no fon aku dari member aku..aku pun plan ngan member aku. nak tunjuk jual mahal la kononnye..maka aku suruh member aku cakap aku tanak bagi no fon aku kat die and konon2 nye member aku tu bagi no fon aku diam2 kat die. pandai tak aku?haha..pompuan ni tak boleh tunjuk sangat kalau kite
suke somebody tu kan..kene la jual mahal dulu.hehe

Die plak tak terus mesej aku.nak tau tak bile die first mesej aku?jeng3! die mesej mase aku date ngan ex aku!! (mase tu xclash lgla..)aku dah tau no die tu tapi pura2 lupe amin mane..lagi sekali aku pura2.haha..aku siap cakap aku ngah date.so,die pon postpone mesej aku..lame gak la aku tungu.tunggu punye tunggu..die tak mesej jugak.tetapi tibe2 ade satu hari tu die mesej. kiteorang ngah cuti sem. lupe plak nak gtau yang kiteorang ni satu kampus. mesej bese2 jek.aku dah tekad nak jual mahal lagi. so,aku tunggu die yang me
sej dulu. mase tu aku tak tau la plak yang kat kampung die tu takde line celcom (skang ade dah). ngatkan die nak main2 ngan aku jek. tiada khabar berita darinya sampaila next sem. mase tu aku gune sim celcom. so die tak tau la no aku. die pon mesej la member aku suruh ak on no maxis(lupe lagi nak gtau.name die lynda). die cakap die rindu kat aku. wahh!dasat jek aku rase bile die cakap rindu kat aku. cam bese la,aku ni kan suke pura2..aku pon on and terus masuk mesej die. bile die tanye kenapa aku on semula no maxis.aku cakap aku mesej ngan mok de aku. x memasal mokde aku dapat nama.sory la mokde ye..padahal mase tu aku siap wat sos topup kot sebab nak mesej ngan die. pastu kiteorang pon mesejla hari2. tapi tetap die yang mulekan mesej dulu. kirenye aku ni kental gak la tunjuk ego..sib baik d
ie tak ego cam aku kan?

kiteorang jumpe bln 9/06, kawan 3 bln, couple 25/12. cepat je kan?hehe..aku cepat sangkut ngan die sebab die ade ciri2 yang aku cari. not to compare, tp die much better dari ex aku sebab die care and jaga aku betol2..


Nila die bf kesayangan saye..^_^



by:sya

2 comments:

Lyaa Suriany said...

auwww
sweet gitu
haha

suke no koi baca kisah org bercinta ni..

Princess Nana said...

suke tol ko dapat tau kesah cinta aku yang ala2 cinta pandang pertama ni ek.hehe..